Udvalget til undersøgelse af ekkoet i ekkodalen

 

 

 

Link til ekkodalsråbekonkurrencen 2007

 

 
Det forlyder fra vores højst respekterede Hr. Præsident at der i år vil blive søgt sponsorat hos ECCO SKO, Hvis det ikke lykkes i år garanterer jeg for at formanden vil møde op i bare tæer,
 
Kære alle interessenter i Ekkodalen!
 
Tak for sidst!
 
Med posten afgik i dag en invitation til Hanni Ecco-sko og hendes hr. K til frokost i Ekkodalshuset. En forsinket fødselsdagshilsen fra KulturBornholms topchef.
En sådan storslået gestus plejer at give svar. Og så kan vi jo diskutere detaljer om sponsoratets størrelse og form over frokosten. Jeg strejfede lige præmier i råbekonkurrencen og bedre skiltning.
Det viser sig, at ECCO er sponsor for de unge danske dresurryttere med logo ved dressurbanens indridningssted; så der er nye boller på suppen og håb forude.
 
Universitetslektor Klaus Kjøller blev naturligvis nævnt i min invitation, men ikke i Bornholms Tidende. Mærkeligt at en journalist, der får et eksklusivt interview, ikke sender det til redaktionen. Men måske hun var indisponeret. At hun kom 40 minutter for sent og regnede med at ekkoet lød endnu da kunne tyde på det.
 
Med venlig hilsen
Carsten
topchef

Lørdag d. 16/9-2006

Udvalget samledes til en dejlig frokost på "Ny-Søborg" i Åkirkeby, og kørte derefter op til Ekkodalen og drak kaffe og spiste ris a la mende og drak kaffe og spiste lagkage, mens vi blev underholdt af Steen Noren samt kompani med sprogblomster.

Derefter fik vi udskænket øl af værten i ekkodalshuset Helge Østergård, som førte os under kyndig vejledning ned til det bedste ekkosted, og efter en grundig, inspirerende gennemgang af ekko og dets muligheder, testede vi ekkoet og fandt det yderst tilfredsstillende (måske fordi vi fik skyldet halsen grundigt inden afprøvningen, tak for det Helge). Dernæst blev kontrollanterne målt og vejet af Præsidenten Carsten Seeger og formand Jens Ole Fassel. Efter behørigt at have udfyldt skemaet, takkede vi kontrollanterne med pårørende og drog hjem i spredt flok.

så opfattet og nedskrevet

Jens Ole Fassel 

Afprøvning gav genlyd
Af: Carsten Seeger.
 
 
Udvalget for afprøvning af ekkoet i Ekkodalen/ formand Jens Ole Fassel holdt møde lørdag den 16.
Formanden havde mobiliseret en flok erfarne naturvejledere og andre natureksperter med absolut gehør til opgaven. På Ekkodalshuset gennemgik Helge Østergård ekkoets historie - og forberedte omhyggeligt deltagernes stemmer. Derefter gik gruppen ad den fint afmærkede sti de  ca 20 meter til H C Ørsteds Kilde. Det er her ekkoet hørtes tydeligst. På dagen var ekkoet i fin form; vejret var også ideelt for ekkoet: solen skinnede, og en let brise holdt himlen skyfri.
 
Derefter mindedes Operasanger Aage Haugland. Han var det første medlem af udvalget, der i 1999 afprøvede dalen med et "Hvem synger bedst i tåge?" Det var journalist Jacob Ludvigsen, der i sin tid undfangede ideen til afprøvningen, og KulturBornholm har gennem udvalget siden foretaget regelmæssige afprøvninger.
 
Da kontrolbesøget var forbi, viste sporene, at ni medlemmer af afprøvningsholdet tilfældigvis havde Ecco-sko på.
10/9-06
Kæreste Fassel!
 
Du nævner ikke med et ord (og derfor ingen efterklange), at DU er formand for udvalget til afprøvning af ekkoet i Ekkodalen!
 
Er du slet ikke glad for at præsidere over Kirsten Harboe, Anette Haugland, Lisbeth Severin og Tom Nielsen. De har alle efter tur været formand for udvalget uden man har hørt en lyd! Seneste afprøvning blev gennemført af Aage Haugland, Tina Kiberg og Stig Fogh Andersen i 2000.  "Hvem synger bedst i taage?"
 
Skriv du bare, at siden ikke er sponsoreret af Ecco Sko. De havde brugt alle midler for det ansøgte år: 2004. Meddelt i 2003.
 
Formanden meddeler hermed at: Der vil blive afholdt afprøvning af "Ekkoet" lørdag d. 16/9-2006 kl.13,21.
Præsidenten for KulturBornholm vil blive anmodet om at medvirke til en fornyet ansøgning om sponsorat.

 

 

 

 

Udvalget til afprøvning af ekkoet i Ekkodalen
En forening optaget under KulturBornholm's parasol
besøgsdato 16-09-2006
Afcheckningsliste i forbindelse med besøget: klokkeslæt 15,03
Tilstedeværende ud over Præsident og Formand 
iført ekkosko
1. kontrollant Majbrit Egebro   xx dobbelt 
2. kontrollant Tom Vest     xx xx betyder
3. kontrollant Hans Jørgen Olsen   xx Ekkosko på 
4. kontrollant Maud Vest   xx begge ben
5. kontrollant Erik Egebro   xx
osv        
    ja nej ved ikke  
fungerede ekkoet   X      
               
 
 
   
Kvaliteten af ekko'et  X  
     
kvaliteten af kontrollanter X    
     
Vejret på observationstidspunktet X    
     
Vindforhold X    
     
Skydække X    
     
Skiltning ved Ekkodalen X    
     
Parkeringsforhold X    
     
Adgangsmuligheder i Ekkodalen X    
     
Stiernes ryddelighed X    
     
Oplysning om bedste ekkolytning X    
     
Ekkooplevelsen X    
     
Hvordan var traktementet X    
     
Helhedsoplevelsen X    
Således forefundet og korrekt beskrevet i ovennævnte krontolanter nærvær.
_________________ _________________
Carsten Seeger Jens Ole Fassel
Præsident Formand